Denne sida er for deg som bor, burde bo eller ønsker å bo i Elverum og Åmot.

Gründertreff

Grundertreff3_10_17

Velkommen til grûnderarrangement! Det blir hagevisning Melgården på Deset kl.16.45. Kvelden innledes med en guidet tur i den restaurerte hagen fra 1870 på Melgården. Grûnder Live Huse Mykleby viser rundt, og forteller om hagen og prosessen rundt restaureringen. Deretter blir … Les videre

Velkommen til grûnderarrangement!

Det blir hagevisning Melgården på Deset kl.16.45.
Kvelden innledes med en guidet tur i den restaurerte hagen fra 1870 på Melgården. Grûnder Live Huse Mykleby viser rundt, og forteller om hagen og prosessen rundt restaureringen.

Deretter blir det grûnderkveld på gårdshotellet Søndre Løsset kl.18.

Det blir inspirasjonsforedrag fra Jakob Palmers, grûnder av Graphiq, en del av StartupLab i Oslo og vinner av Creative Business Cup, som den mest kreative grûnderbedriften i Norge i år. Vi får høre om Graphiq, en applikasjon som setter designere og kunder i forbindelse med hverandre uavhengig av plassering i verden.

I tillegg får vi en presentasjon av grûnderbedriften Mission Critical Design ved Per Magnus Loftheim som produserer utstyr på Rena til et internasjonalt marked innen politi, redningsetater og forsvar.

I tillegg blir det informasjon fra Etablereropplæringen, Næringshagen, Sparebanken og Innovasjon Norge. Næringssjefer samt representanter fra flere landbruksavdelinger deltar også.

Det blir servert fingermat av lokale råvarer i pausen, og det blir også gode muligheter til nettverksbygging.

Vi trenger derfor påmelding senest 26. september til lph@amot.kommune.no. Vi vil gjerne vite om du deltar på hagevandringen i tillegg.

 

Hjertelig velkommen!

Arrangementet gjennomføres med støtte fra Hedmark Fylkeskommune.

Gratis adgang.