Denne sida er for deg som bor, burde bo eller ønsker å bo i Elverum og Åmot.

Leve og bo

Boligannonser på finn.no

Tomter på elverumvekst.no

Elverumregionen ligger i midt i hjertet av Innlandet med Glomma rennende som ei åre av liv gjennom det hele. Regionen vokser og utvikler seg hele tiden – men har fremdeles uskylden og naturen tett inntil seg.

For hos oss kan du fint starte lørdagen med en Cappuccino i sentrum, legge inn en times skitur i nypreparerte løyper med appelsin i sekken, ta en tur innom butikken på veg hjem og ha middagen på bordet før klokken 16.00. I Elverumregionen ligger naturopplevelsene og venter på deg, samtidig som du kan nyte både kafeliv og shopping i sentrum.

Ingen bilkø

I Elverumregionen kan du glemme kø, krabbefelt og rushtid. Her kan du bruke tiden din på dem du er glad i. Det handler om å gjøre livet enkelt. Når ungene er små, og går i barnehagen eller på skolen, er det ikke mange timene en har sammen som familie på hverdager. Vil du bruke denne tiden på bilkø?

Pengene strekker lenger

Hvis du flytter til oss får du mer for pengene. Gjør et raskt søk på Finn.no så ser du hvor mye hus du får for pengene dine i Elverumregionen i forhold til for eksempel Oslo. Frister det ikke med god plass, stor hage og lavere bo-utgifter? Hos oss kan du også gjøre drømmen om å bygge ditt eget hus til virkelighet. Vi har mange ledige tomter som venter på deg og familien din.