Denne sida er for deg som bor, burde bo eller ønsker å bo i Elverum og Åmot.

Skaper møteplass for nyetablerere

Har du etablert en ny bedrift i Elverumregionen? Da må du bli med på første nettverkstreff for nyetablerere.

14. januar klokken 19.00 inviterer vi alle nyetablerere i Elverum og Åmot kommuner til første nettverkstreff. Her vil du treffe andre nyetablerere og sammen kan dere få utveksle erfaringer samtidig som dere får råd og veiledning fra gode innledere. Å være nyetablerer i denne sammenhengen vil si at du har skapt din egen arbeidsplass i løpet av de siste tre årene.

Bruk av sosiale medier

Temaet for møtet er: Hvordan best mulig bruke sosiale medier til å markedsføre din bedrift?

Elverumregionen ønsker å tiltrekke seg flere innbyggere. Etableringen av en møteplass for nyetablerere er et ledd i dette arbeidet. Målet er at nettverket skal bidra til å heve kunnskapsnivået hos deltakerne slik at de videreutvikler sine bedrifter på en bærekraftig og lønnsom måte. Nettverket skal også bidra til å gi synergier bedriftene imellom som gjerne kan skape potensiale for nye forretningsmuligheter.

Skaper grobunn

-Vi håper at nettverket vil gi grobunn for et godt miljø for nyetablerere i regionen. Nettverksbygging og erfaringsdeling er viktig for bedrifter i alle faser, men spesielt viktig for nystartede bedrifter. Det å møte andre personer som er i tilsvarende situasjon kan være avgjørende for den framtidige utviklingen av bedriften, utdyper næringsrådgiver i Elverum kommune, Anne Vigdis Ellingsen.

Det viktige nettverket

Marie B. Låte i Elverum er en av dem som har tatt sjansen og fulgt sin kreative drøm. I stua hjemme på Korsbakken har hun skapt sin egen systue og stortrives som selvstendig. Men en ting savner hun.

– Jeg har lenge etterspurt et nettverk for nyetablerte, små bedrifter. Det er så mange ting vi har til felles selv om vi er innenfor ulike bransjer. Derfor er det så positivt at kommunene nå iverksetter dette tiltaket, sier hun.

Nå er hun klar til første nettverksmøte 14. januar. Her håper både hun og Ellingsen at de treffer på mange nyetablerere.

Husk å melde deg på

Bli med du også – sammen er vi sterkere!

Meld deg på nettverksmøtet innen 10. januar 2014. Send din påmelding via

epost: anne.vigdis.ellingsen@elverum.kommune.no

Viktige fakta

Dato: 14. januar 2014

Tid: klokken 19.00 – 21.00

Sted: Kommunehuset Folkvang

For mer informasjon, kontakt næringsrådgiver i Elverum kommune, Anne Vigdis Ellingsen.

Epost: anne.vigdis.ellingsen@elverum.kommune.no

Mobil: 911 17 477