Denne sida er for deg som bor, burde bo eller ønsker å bo i Elverum og Åmot.

Kan vi synliggjøre Elverumregionen sammen?

Attraktivitetsprosjektet Elverumregionen ønsker å invitere til oppstarts- og inspirasjonsmøte i et felles kommunikasjonsnettverk for regionen.

 

Hensikten med dette nettverket er å bidra til å styrke Elverumregionen som merkevare og øke synligheten til regionen.

Et sterkt merkevare og økt synlighet skal i et lengre perspektiv bidra til at flere velger å bo  og  jobbe i vår region.  Skal vi lykkes med å synliggjøre både bo-, bedrifts- og besøkskvalitetene våre tror vi at økt kompetanse og samarbeid er en del av løsningen.

Vi ønsker at kommunikasjonsnettverket skal  være et sted for å utveksle informasjon, kompetanseheving,  koordinere felles kampanjer og innhold i kommunikasjonen rundt Elverumregionen.  Muligheter for felles kommunikasjonsløsninger og bruk av felles profil er også temaer som tas opp.

Derfor håper vi at både offentlige og private aktører vil være med.

Oppstartsmøtet er satt til 12. august fra 09.00 til 12.00 – på Kommunehuset Folkvang

Temaet: Felles profil, har det noe for seg? 

Hva kan en grafisk profil bidra til? Er det et strategisk verktøy?  Kan vi i fellesskap løfte regionen gjennom en felles profil?  Kan vi se på Elverumregionen som en felles merkevare, og skape en visuell og emosjonell identitet og opplevelse  som skaper begeistring og oppmerksomhet?

Dagsorden:

  • 09.00 -09.15  Velkommen og informasjon om Attraktivtetsprosjektet Elverumregionen
  • 09.15 – 10.45 Strategisk bruk av visuell identitet og design. Hvilke styrker gir det? Hva kan en felles  profil for Elverumregionen bidra til? v/  Regine Behrens Dyreng fra Innovasjon Norge.
    Regine er strategisk designrådgiver i Innovasjon Norge, og jobber med alle næringer i Hedmark og Oppland. Hun hjelper bedrifter med å komme i gang med markedsposisjonering, merkevarebygging og strategisk bruk av design i forretningsutviklingen.
  • 10.45 – 11.00 – Kaffe og noe å bite i
  • 11.00 – 11.45 –  Elverumregionens profil  – tankene bak og muligheter for videre bruk v/ Anita Ulvbne
    Anita er grafisk designer og jobber med design som et strategisk verktøy for å lage god og riktig kommunikasjon for store og små bedrifter. Hun står bak profiler som blant annet Kreativt Forum, Siris Delikatesse og Elverumregionen.
  • 11.45 – 12.00 – Oppsummering.

Påmelding kan sendes til kate.langsethagen@elverum.kommune.no innen 10.august

PS:

Det er også  satt opp et møte den 24. august. Simen Skari og Kristoffer Kumar kommer og holder kurs i hvordan ta gode bilder og lage videoer ved hjelp av smarttelefon.  Det blir begrenset med plasser her, så det blir førstemann til mølla.