Denne sida er for deg som bor, burde bo eller ønsker å bo i Elverum og Åmot.

– «Tirsdag kveld» er en flott arena

Han er opptatt av å synliggjøre regionene og tiltrekke seg ny arbeidkraft. Nå er administrenrende direktør i Martin M. Bakken, Svein Tollersrud, klar for å delta på sin tredje runde med «Tirsdag kveld» i Oslo.

20. oktober 2015 gjentar vi suksessen og reiser til Oslo for å lokke til oss nye innbyggere og ny arbeidkraft. En av bedriftene som allerede er klar til å møte deg i Oslo, er entreprenørfirmaet Martin M. Bakken. For tredje året på rad stiller de opp på stand for å vise deltakerne mulighetene som finnes i den tradisjonsrike bedriften med over 100 ansatte – som i august måned ble kåret til «Månedens bedrift i Innlandet»

– «Tirsdag kveld» er en flott arana. Her kan vi være med å synliggjøre det som skjer i vårt distrikt, samtidig som vi kan få vise oss frem, forteller administrerende direktør Svein Tollersrud.

Knytter kontakter

På disse arrangementene benytter Martin M. Bakken muligheten til å knytte kontakter med nye potensielle anatte i firmaet. Det har også resultert i ny rekruttering til firmaet.

-I vår rekkrutering er vi opptatt av en tilhørighet til regionen. Det gir større stabilitet og en kontinuitet som er viktig for oss, forteller Tollersrud. Og på «Tirsdag kveld» arrangementene vet han at han treffer på mange dyktige folk som har den rette tilknytningen til Innlandet og Østerdalen.

– Bli med dere også

Nå oppfordrer Svein Tollersrud andre bedrifter til å melde seg på høstens arrangement i Oslo.

-Bli med og sett regionen på kartet og vis frem at det skjer noe her. Husk at all rekkrutering koster og dette arrangementer er det fint å kunne være med på, slår han fast.

Les mer her: -Bli med oss til Oslo!

Her melder du deg på

Ønsker du å melde på din bedrift til arrangementet? Send en mail til: siri@hamarregionen.net

Her kan du lese mer om årets arrangement «Tirsdag kveld fra sentrum»