Denne sida er for deg som bor, burde bo eller ønsker å bo i Elverum og Åmot.

Bor 50 meter unna favorittstedet Fylken

Navn: Vigdis Blikkberget Alder: 43 år Familie: Datteren Alva Blikkberget (4) Yrke: Radiovert og journalist i Elverumsradioen Bosted: Nordleiret Tekst og foto: Karoline Almås Sørensen Vigdis Blikkbergets favorittsted, Fylken i Elverum, ligger 50 meter fra ytterdøra og har gått i … Les videre

  • Navn: Vigdis Blikkberget
  • Alder: 43 år
  • Familie: Datteren Alva Blikkberget (4)
  • Yrke: Radiovert og journalist i Elverumsradioen
  • Bosted: Nordleiret

Tekst og foto: Karoline Almås Sørensen

Vigdis Blikkbergets favorittsted, Fylken i Elverum, ligger 50 meter fra ytterdøra og har gått i arv i flere generasjoner. Nå gleder hun seg over å selv kunne gi det videre til datteren, Alva Blikkberget.

1. Tradisjon.

Både besteforeldrene og foreldrene mine brukte Fylken flittig, og det var der jeg lærte å gå på skøyter. Nå er det datteren min, Alva som lærer seg å gå på skøyter på samme sted som meg. Det er helt spesielt å kunne videreføre arven fra min egen barndom til datteren min. Vi er glade i Fylken!

2. Tilgjengelighet.

Vi er så heldige at vi bor 50 meter fra startstreken på den gamle fylkesidrettsplassen, men Fylken er lett tilgjengelig også for de som bor lenger unna. Her er det godt med parkering og plass til alle. Folk er flinke til å bruke Fylken og reiser gjerne et stykke for å komme hit og ha det moro.

3. Anvendelighet.

Fylken er verdens største lekeplass sommer som vinter, og et eldorado for de som liker å være aktive. Fylken ble opprinnelig mest brukt til fotball og skøyteløp – og det gjør den fortsatt – men nå brukes den også til frisbee, skyting med pil og bue, trening, ishockey og grilling en søndag formiddag. Det er en helt spesiell følelse når lysene slås på på kvelden; da vet du at Fylken er full av liv.

Fylken, Fylkesidrettsplassen på Søbakken.
Fylken, Fylkesidrettsplassen på Søbakken.