Denne sida er for deg som bor, burde bo eller ønsker å bo i Elverum og Åmot.

Elverumregionen – urbant nok

Se hvorfor vi trives så godt her i Elverumregionen. Ta en kikk på filmene våre!

 

 

I Elverumregionen ligger naturopplevelsene og venter, samtidig er det urbant nok. Kaféliv og shopping i sentrum er rammet inn av fri natur.

Hvis du tenker på å flytte, har du sikkert tenkt mye på hva du skal jobbe med her i Elverumregionen. Arbeid er viktig, og i vårt område er tilbudet variert.

I den første filmen i vår serie Urbant nok møter du Frank Engering og Morten Wærhaug som forteller deg om hvorfor de trives så godt her. I film nummer to blir du bedre kjent med Frøydis Svarva Hørstad, en av mange ansatte på Birkebeinerkontoret og Siri Tømte som realiserer sin store drøm og åpner Siris Delikatesse, spisested og catering. Vår tredje film i serien Urbant nok blir du bedre kjent med enda to spennende arbeidsplasser her i Elverumregionen gjennom fortellingene til Thomas Skyttsrud og Regine Behrens Dyreng. Tusen takk for at dere deler deres historier med oss! Foto og regi er ved Simen Skari og Sven Arild Storberget. Produsent: Jöss

Er du utflytta elverumsing, eller åmoting. Savner du Elverumregionen? Du vet at hos oss er det god plass. Her er det stort nok til å være spennende, lite nok til å føles kjent. Og det som føles kjent, føles ofte trygt. Få med deg vår aller første film «Et trygt rom for vekst» Filmen er laget av Apparatet som produsent, Tord Øverland Knutsen for musikk og Jöss for design.