Denne sida er for deg som bor, burde bo eller ønsker å bo i Elverum og Åmot.

En klubb med så stort hjerterom

Elverum fotball er landets aller første «Hjertelig velkommen fotballklubb» Vi gratulerer dem med sertifiseringen!

Elverum fotball er en stor klubb med et stort hjerterom. Hver eneste uke gir de over 1.000 mennesker i alderen 6 år til oldboys muligheten og gleden av å skape gode opplevelser sammen. Klubben har medlemmer med over 30 ulike nasjonaliteter – noe som er helt unikt i landet vårt.

Den 22. august på Årets kamp, foran 1.700 tilskuere, ble  Elverum fotballklubb nemlig sertifisert som landets første hjertelig-velkommen-fotballklubb!

Vertskapskurs

Denne våren og sommeren har klubben deltatt på et vertskapskurs – nettopp for å bli et enda bedre vertskap med et flott hjerterom for både alle sine medlemmer og deres familier, kommende nye medlemmer, publikum og alle andre gjester som besøker klubben.

Det handler om å skape en større bevissthet rundt hvordan man tar best mulig vare på hverandre – hvordan vise større hjerterom og skape et varmere samfunn. Hvordan inkluderer man nye medlemmer og sørger for at de føler seg ekstra godt velkommen til Elverumregionen og til Elverum fotball. Som en hjertelig-velkommen-fotballklubb vil Elverum fotball skape enda større glede og trivsel – som er viktig for at man skal trives der man bor.

En større bevissthet

Gjennom vertskapsprogrammet er det skapt større bevissthet om dette. I tillegg har klubben bestemt seg forå gjennomføre nye tiltak for å bli et enda bedre vertskap.

Klubben skal:

  • Sette opp fire informasjonstavler ved alle innfartsplasser til baner. «Velkommen til Elverum Fotball»
  • Lage en informasjonsfolder om Elverum Fotball på x-antall språk (info om klubben, banekart, kontaktinfo, kostnader, etc)
  • Etablere en kampvert for å gi en bedre velkomst, bedre informasjon m.m til gjester som kommer til fotballarenaen.
  • Forbedre hjemmesiden under punktet: «Velkommen til Elverum Fotball»

 Presseomtale

Her kan du lese hva lokaavisene skriver om dette:

 

Vertskapsprogrammet er et av tiltakene i Attraktivitetsprosjektet til Elverumregionen. Gjennom de fylkeskommunale midlene, er Hamarregionen reiseliv engasjert til å lede fotballklubben gjennom denne prosessen. Elverum fotball er dermed piloter for det første vertskapsgprogrammet som er gjennomført i Elverumregionen.