Denne sida er for deg som bor, burde bo eller ønsker å bo i Elverum og Åmot.

Hvordan skape gode historier?

Hvordan jobbes det bak kulissene med å lage de gode historiene? Hvordan selge budskap gjennom å skape engasjement i media? Og hvordan bruker man egne ambassadører til å spre ordet?

Vi inviterer i regi av attraktivitetskampanjen alle i ambassadørnettverket, Kommunikasjonsforeningen Innlandet og ERNU til et dagsseminar der tematikken er storytelling. Målet for dagen er vi lærer om hvordan vi alene og i fellesskap kan synliggjøre regionen, og de enkelte aktørene. Og vi håper også å få inspirasjon til Sommertoget, som snart kommer på besøk i regionen vår.

Tid og sted: 24. mai kl. 10.00 – 15.00, Kommunestyresalen, Rådhuset i Elverum.
Det blir servert mat, frukt og kaffe.

Påmelding innen 23. mai her: https://response.questback.com/elverumkommune/workshop-mai-2017

Program:

Kl. 10.00 – 11.00: Slik utvikler og forteller vi effektive historier
Eirik Øiestad
er daglig leder og partner i Släger. Han har mer enn 15 års erfaring med PR, og har tidligere jobbet som informasjonssjef i Telenor og SOS-barnebyer, og vært prosjektleder i Weber Shandwick i London. Han er ansvarlig for kunderelasjoner med utvikling av PR-strategier og budskap samt rådgivning på ledernivå.

Kl. 11.00 – 12.00: Gjør dine ansatte til effektive ambassadører i sosiale medier
Eirik Berge er markeds- og merkevaresjef i Possibility AS, og er en anerkjent foredragsholder innen sosiale medier, innholdsmarkedsføring og digital utvikling. Han har lenge jobbet med digital utvikling, og har flere års erfaring fra Bergens Tidende. Han jobber mye med opplevelsesbasert kommunikasjon, og har også god kjennskap til regional omdømme.

Kl. 12.00 – 13.00: Snapchat som kanal og kreativ storytelling
Geir Ove Pedersen er bedre kjent som Snap-fenomenet GeeOhSnap, og har blitt en av verdens snapchattere. Han har rundt én million visninger på Snapchat daglig. Han har jobbet for verdens største merkevarer som Disney, Starbucks, Niké og Gucci. Jobben hans er å lage godt innhold i Snapchat og Instagram.

Kl. 13.00 – 13.30: Lunsj

Sommertoget kommer til Elverumregionen:
Kl. 13.30 ­– 14.00: Stedsmarkedsføring gjennom et TV-arrangement
Merethe Sandum er reiselivssjef for Hamarregionen Reiseliv, og var med på å legge til rette for Sommerbåten i fjor. Hun har lang erfaring fra reiselivsbransjen, og har jobbet flere år som leder av Destinasjon Sjusjøen.

Kl. 14.00: Sommertoget
Kultursjefene fra Elverum og Åmot, Line M. Rustad og Caroline Rolstad gir oss et innblikk i sommerens happening – nemlig ”Sommertoget minutt for minutt”. I juli kommer toget innom Rena og Elverum. Hvordan kan vi benytte anledningen til å profilere oss som et attraktivt bosted og reiselivsdestinasjon?

Slutt: 15.00

 

Bildee (2)