Denne sida er for deg som bor, burde bo eller ønsker å bo i Elverum og Åmot.

Kjære student – dette er til deg

Sammen med masse flotte aktører i næringslivet ønsker vi deg velkommen til Elverumregionen. Her finner du mer informasjon om tilbudene du har fått i velkomstpakken din.

Gratulerer med å ha tatt et godt valg. Å studere ved Høgskolen i Hedmark vil ikke bare gi deg god kompetanse og nye opplevelser. Du vil også knytte sterke vennskap og få minner for livet.

Vi er så stolte og glade for at nettopp du har valgt å studere her i Elverumregionen og vi ønsker at du skal trives her hos oss.

I Elverumregionen finner du hjerterom, her er det plass til alle. Vi har mye å by på og håper at du ønsker å oppleve vårt yrende kulturliv med gallerier og museer, festivaler og musikk, idrettsgleder og naturopplevelser.

Håper du setter pris på vår lille velkomstgave til deg.I vår velkomstpakke som du får utdelt første studiedag, har vi samlet noen gode tilbud til deg. Her finner du også en liten hilsen fra Sparebanken Hedmark.

Vi håper du får glede av tilbudene. Husk å ta med deg studentbevis og rabattkortet, så kan du benytte tilbudene. Les mer her:

 

BIRKEN: Velkommen til Birkebeinerriket. Som ny student i regionen ønsker vi deg velkommen med et studenttilbud på vinterens Birkebeinerrenn. Du får 30 prosent rabatt på ordinær pris på startsnummeret. Birken -utfordringer og opplevelser for alle.

Meld deg på via Birken.no med koden HIHM2016, og ta med studentbevis ved henting av startnummer.

http://www.birkebeiner.no/

 

MOVIES ON WAR: Movies on War er en festival viet film som omhandler krig og konflikt, fred og forsoning. Festivalen blir arrangert i Elverum i midten av november måned hvert år, og har vært gjennomført siden 2011. I 2015 arrangeres festivalen 12.-14. november.

Som ny student gir vi deg gratis inngang til en forestilling for festivalen 2015. Vis frem ditt rabattkort når du skal kjøpe billett. Vi tilbyr også studentpris på vårt festivalpass. Dette kan du kjøpe for 350 kroner. Festivalpass gir fri adgang til alle arrangementer, filmvisninger, seminarer og møter under Movies on War 2015.

http://moviesonwar.no/ 

 

ANNO MUSEUM:  Vi ønsker alle studenter velkommen til å oppleve våre flotte museer i Elverumregionen. Vi gir en gratis billett som gir deg inngang til Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet i Elverum. Norsk skogmuseum er et av landets mest besøkte museer og Glomdalsmuseet er et av de flotteste friluftsmuseer i landet.

http://annomuseum.no/

 

ELVERUM SVØMMEHALL: Elverum svømmehall ble åpnet i 1978. Vi har et svømmebasseng på 12,5 x 25 meter med stupetårn og barnebasseng. I tillegg finnes treningsrom, badstuer, gratis trådløst nett og en kiosk med både badeutstyr og snacks. Vi ønsker deg velkommen til å besøke oss, og gir deg en gratis inngang til svømmehallen.

https://www.elverum.kommune.no/nyheter/arkiverte-nyheter/elverum-svommehall.23710.aspx

 

ELVERUM HUDPLEIE: Vi tilbyr alt innen ansikts, hud og kropps behandlinger – Unn deg gleden av litt tid bort fra hverdags mas og stress. Kom til oss, vi gir deg 20 prosent rabatt på en valgfri behandling.

http://elverumhudpleie.no/

 

OSLO FALLSKJERMKLUBB: Ønsker å gi deg opplevelser du aldri glemmer. Vi har base på Østre Æra i Åmot, velkommen hit til oss. Vi gir deg nå muligheten til å ta fallskjermkurs for 9.990 kroner. Normalpris på dette er 12.490 kroner.

http://www.fallskjerm.no/

 

SORKNES GOLF: Sorknes Golfklubb ønsker alle studenter velkommen til å besøke den vakre banen rett nord for Rena. Her tilbyr vi dere å spille en runde gratis. Det vil også være 18 hull / 9 hull greenfee på hhv kr. 250,- / 125,- mot fremvisning av studentkort så lenge dere er studenter ved Høgskolen i Hedmark.  Ønskes medlemskap, så koster dette kr. 2 500,- per sesong.

http://sorknesgk.no/

JOKER EVENT:

Utfordre vennegjengen din på Gokart hos Joker event på Starmoen! Mandag, torsdag, lørdag klokken 17-20 og søndag klokken 13-18. Prisen er 125 kroner per person. (ord. pris er 180 kr/ pers) uavhengig av antall personer. Tilbudet gjelder ut september og en gang per person.

https://www.facebook.com/jokergokart

 

KAFE ØST: Kafe Øst, gamle Lunsjkroken, ligger på torget i Elverum. Kafeen åpnet 4. juni 2015 og serverer spennende og gode lunsjretter. Kom innom oss, så får du en gratis kanelbolle hvis du kjøper deg kaffe.

https://www.facebook.com/kafeost

 

RENA IDRETTSPARK: Holder til i nærheten av Rena Leir. Her finnes svømmehall, friidrettsbaner og haller, det er også mulig å låne ulikt idrettsutstyr. Vi ønsker dere velkommen til oss og gir en gratis inngangsbillett til Folkebadet.

https://www.facebook.com/pages/Rena-idrettspark/214718288675906?sk=info&tab=page_info

 

BOWLING 1:Velkommen til Bowling1 i Elverum. Kom innom oss så kan du spille bowling, biljard, golfsimulator og laserspillet Megazone. Vi gir deg rabatt på en runde med Megazone. Du betaler kun 50 kroner for å prøve dette, normalpris er 99 kroner per runde.

http://www.bowling1.no/elverum

 

SPORT1: Gjør en god deal på Sport1 i Elverum og få 15 prosent på hele vareutvalget. Gjelder ikke allerede rabaterte varer. Sport1 finner du i Storgata 13. Velkommen innom oss!

http://www.vareb.no/

 

NORWEGIAN EXPEDITION: Vi ønsker å invitere deg med ut på tur. Norwegian Expedition tilbyr opplevelsesturer og workshops ulike steder i landet sammen med våre fotografer og lokale guider. Bli med oss, så kan du få oppleve elg, rev eller mange spennende fugler ute i den frie naturen. Vi tilbyr også fotokurs ute i naturen, firmaturer, båtturer og mye annt spennende.

Vi tilby deg 50 prosent på en av våre opplevelsesturer – ta kontakt. Vi skreddersyr en tur for deg!

http://norwegianexpedition.no/

 

Lykke til med studietiden din!