Denne sida er for deg som bor, burde bo eller ønsker å bo i Elverum og Åmot.

Koselig innflyttertreff for store og små

Det ble en vellykket kveld da Elverumregionen og Elverum håndball sammen inviterte nye elverumsinger til innflyttertreff søndag. Nær 80 store og små møtte opp for å bli bedre kjent med mulighetene på sitt nye bosted.

 

 

Vi ønsker å bli bedre kjent med alle som flytter hit og ønsker at de skal trives godt i Elverumregionen. Derfor arrangeres innflyttertreff slik at nye innbyggere skal få muligheten til å bli bedre kjent med byen og andre innflyttere. Søndag møtte nær 80 nye innbyggere opp til et koselig treff i Terningen Arena.

Informasjon og mat

Kvelden startet med informasjon fra både ordfører i Elverum, Erik Hanstad, kultursjef Line M. Rustad, næringssjef Anne Vigdis Ellingsen og daglig leder i Elverum håndball, Jostein Borkhus.

Videre fortsatte arrangementet med mat og drikke i Terningen kafe, før alle som ønsket det ble invitert videre med gratis inngang på Elverum håndball herrer sin hjemmekamp mot Drammen. På et eget reservert område på tribunen, lå det også fine supporterskjerf og ventet på deltakerne. Egen hilsen fra speaker under kampen fikk de også.

Gode samarbeidspartnere

Deltakerne fikk flere overraskelser denne kvelden. Hele 26 aktører i Elverumregionen ønsket også å hilse de nye innbyggerne velkommen med flotte bidrag i en velkomstpakke. Alle deltakerne fikk derfor hvert sitt handlenett bestående av gode tilbud, rabatter og små gaver fra både Elverum og Åmot kommune, samt flere aktører i det lokale næringslivet.

Støtte fra fylkeskommunen

Innflyttertreffene i Elverumregionen er en del av Elverum og Åmot kommuner sitt attraktivitetsprosjekt. Hovedmålet er å øke innbyggertallet i regionen.

Prosjektet støttes økonomisk av Hedmark fylkeskommune. Vi startet opp i 2013 og fikk ny økonomisk støtte til å fortsette dette viktige arbeidet også i 2014 og første halvår 2015.

Dere kan lese mer om vårt prosjekt på vår nettside: www.elverumregionen.no