Denne sida er for deg som bor, burde bo eller ønsker å bo i Elverum og Åmot.

Arena INNlandet – velkommen til å bli med oss til Oslo!

Sett av tirsdag 18. oktober, og ta turen til Mesh i Oslo! Elverum- og Hamarregionen har videreutviklet «Tirsdag kveld», og i år blir det et spennende heldagsopplegg under navnet Arena INNlandet. Her blir det nettverksbygging og rekruttering, og en god møteplass for virksomheter, ledere … Les videre

Sett av tirsdag 18. oktober, og ta turen til Mesh i Oslo! Elverum- og Hamarregionen har videreutviklet «Tirsdag kveld», og i år blir det et spennende heldagsopplegg under navnet Arena INNlandet. Her blir det nettverksbygging og rekruttering, og en god møteplass for virksomheter, ledere og jobbsøkere.

Dato: tirsdag 18. oktober
Sted: Mesh, Tordenskioldsgate 3, 0160 Oslo

Den nye Arena INNlandet vil bestå av tre arrangementer, og man velger selv om man vil delta på ett, to eller alle tre arrangementene:

Del 1  kl. 12–15  INNovation and gaming for improved health technology
Del 2  kl. 15–17  Bolystforum, profilering av næringsarealer og muligheter i regionene
Del 3  kl. 18–21  Jobbmesse (tidligere “Tirsdag kveld”)

INNovation in health, gaming and technology

Del 1 – INNovation in health, gaming and technology, gjennomføres som en del av Oslo INNovation Week (OIW). Målgruppen for dette arrangementet er aktører innenfor helserelatert INNovasjon, teknolog og spill. I fjor hadde OIW 79 ulike arrangementer med både nasjonal og internasjonal deltakelse. Ta kontakt med Anne Vigdis Ellingsenom du ønsker mer info eller vil være med å bidra. www.oiw.no

Bolystforum

Kommunene er vertskap for del 2 hvor vi ønsker å vise fram spennende muligheter innenfor næringsutvikling og stedsutvikling. Det blir satt opp et program med faglige inspirasjonsforedrag. Målgruppene er virksomheter i Elverum- og Hamarregionen og deres eksisterende eller potensielle samarbeidspartnere. Her kan aktørene selv invitere gjester og lage egne møter som en del av arrangementet. Ta kontakt med Guro Nina Vestvik om du ønsker mer info.

Jobbmessen

Jobbmessen er det tredje delarrangement, hvor målsettingen er rekruttering. Som for tidligere «Tirsdag kveld» er målet å koble potensielle arbeidstakere med arbeidsgivere i regionene. Vi ønsker en stor grad av interaksjon mellom partene, også i dette arrangementet. Mer info sendes ut etter sommeren, men meld gjerne din interesse.

Arena INNlandet holdes i Mesh sine lokaler. Mesh er en samarbeidspartner med OIW og et sted kjent for INNovasjon, utvikling og entreprenørskap. Hele dagen krydres med internasjonale kontakter, lokalmat fra våre regioner (en smak av INNlandet), relasjonbygging og INNovasjon.

Vi tror at disse grepene vil gi årets arrangement større oppmerksomhet og flere muligheter. For deg som bedriftsleder betyr det enda bedre muligheter for å treffe flere godt kvalifiserte jobbsøkere, samt å knytte relasjoner til nye samarbeidspartnere og kunder. Du kan gjerne avtale egne møter med forretningsforbindelser som en del av Arena INNlandet.

Se invitasjonen her.