Denne sida er for deg som bor, burde bo eller ønsker å bo i Elverum og Åmot.

Fant sitt paradis i Stavåsen

Navn: Hanne Solberg Alder: 44 Familie: Ektemannen Kjell (47) og barna Camilla (25), Arnstein (21), Ronja (10) og Viljar (8) Yrke: Lærer på Elverum ungdomsskole Bosted: Stavåsen, nord for Elverum sentrum. Hanne Solberg (44) bor midt i sitt private paradis, … Les videre

Navn: Hanne Solberg

Alder: 44

Familie: Ektemannen Kjell (47) og barna Camilla (25), Arnstein (21), Ronja (10) og Viljar (8)

Yrke: Lærer på Elverum ungdomsskole

Bosted: Stavåsen, nord for Elverum sentrum.

Hanne Solberg (44) bor midt i sitt private paradis, Stavåssvingen – med verdens beste naboer, turmuligheter og badeidyll på dørstokken.

Tekst: Karoline Almås Sørensen


1. Elverums perler.

Vi har badeeldoradoene, Stavåsdammen og Sagtjernet innenfor kort rekkevidde. Stavåsdammen er en liten times gåtur unna om man har med barn. Her kan du bade, fiske, grille eller bare sitte i gapahuken. Sagtjernet – som er under oppgradering – ligger bare noen minutter unna og er allerede en kjempeflott badeplass. Det blir ren idyll etter oppgraderingen!

2. Nabolaget.

Vi har verdens beste naboer i verdens beste nabolag. På fellesområdet har vi ordnet sandvolleyballbane, fotballbane som blir skøytebane om vinteren og bålpanne. Det er et naturlig samlingssted, men vi samles like gjerne hos hverandre. På 17. mai åpnet en familie huset sitt, og utrolige 16 voksne og 22 barn – alle naboer – var samlet. Bord og stoler stod tett i tett i hagen deres.

3. Turmulighetene.

Her har vi et fantastisk nettverk av små og større stier som vi bruker både sommer og vinter. Blåbær og tyttebær vokser skulder om skulder bare noen hundre meter fra huset, og på vinteren er det bare å hoppe rett uti skiløypene. På sommeren fanger barna rumpetroll i Loka, fem minutter unna huset.

Stavåsdammen er et populært turmål i Elverum.
Stavåsdammen er et populært turmål i Elverum.

 

Hanne Solberg og hennes familie tilbringer mye tid på badeplassen Sagtjernet, som mange andre elverumsinger.
Hanne Solberg og hennes familie tilbringer mye tid på badeplassen Sagtjernet, som mange andre elverumsinger. Plassen oppgraderes med lekeplass, grillplasser, hengekøyer, sandvolleyball-bane, treningsanlegg, nytt stupebrett, ny brygge og asfaltert sti.