Denne sida er for deg som bor, burde bo eller ønsker å bo i Elverum og Åmot.

Mer for penga!

Ja, de penga, sang åmotingen Vidar Sandbeck, og han har så rett; De er til bekymring for fattig og for rik. Men ta et raskt søk på finn.no, så ser du fort hvor mye hus du får for penga i Elverumregionen i forhold til f.eks Oslo.

Jeg kommer jo som kjent fra Korperud, et nydelig sted mellom Elverum og Rena. Det er pent i Elverumregionen, og det gjør jo noe med sjela!

Hos oss kan du bo i toppmoderne leiligheter eller i sentrumsnære eneboliger med kort veg til kafeliv, shopping og kulturopplevelser eller litt lenger unna. Valget er ditt. Velger du å bo på bygda, med 10-15 minutters kjørevei til sentrum, er forskjellene i pris enda større. Kanskje ligger småbruket du drømmer om ute til salg nå?

Tenk deg; Stor hage, god plass rundt familien, men samtidig lavere utgifter til bolig. Du har sikkert andre ting du vil bruke penga på. For min egen del trenger jeg ny hydraulikkpumpe til traktoren. Den lekker olje. Men nok om det!

Jeg har vært på nettet og funnet noen eksempler til deg:

1/2part av 2mannsbolig 156 kvadratmeter på Grefsen: kr. 8 500 000,-
Enebolig på 160 kvadratmeter i byggefelt på Kolbotn: kr. 6.100.000,-
Enebolig på 150 kvadratmeter i byggefelt i Elverum: kr. 2.700.000,-
Enebolig på 190 kvadratmeter, høy standard, på Rena: kr. 2.190.000,-

(Fant forresten ei brukt hydraulikkpumpe også til en god pris, men det blir vel med drømmen. Kona trenger en tur til friserdama). (Kilde: finn.no, juni 2013)

Sjekk ut mer her da vel