Denne sida er for deg som bor, burde bo eller ønsker å bo i Elverum og Åmot.

Jobbmuligheter

Hvis du tenker på å flytte, har du sikkert tenkt mye på hva du skal jobbe med her i Elverumregionen. Arbeid er viktig, og i vårt område er tilbudet variert.

Det finnes det mange nye og spennende arbeidsplasser i Elverumregionen.

Åmot har Forsvaret som en stor arbeidsgiver. Rena Leir ligger med utsikt over Rena, og det er ikke bare grønnkledde som jobber her. Forsvaret har mange sivile stillinger også.
(Sjøl skulle jeg gjerne valgt Forsvaret som karrierevei, men jeg ble desverre dimmitert på grunn av en gørlei høysnue.)

Høgskolen i Innlandet har avdelinger både i Elverum og på Rena, noe som betyr jobber innen flere ulike fagfelt.

Sykehuset Innlandet i Elverum er en av regionens store og spennende arbeidsgivere, med mange karrieremuligheter. Så kommer handelsnæringen, skogbruket og reiselivsnæringen. Det er mange som vil legge ferien til Elverumregionen, og det betyr arbeidsplasser!

Vil du starte for deg selv, vil Elverumregionen hjelpe deg i gang. Ta kontakt med kommunen og sjekk hva vi kan få til sammen. Elverumregionen er i vekst, og har du en god idé, er det gode sjanser for å lykkes hos oss.

Lyst lese mer om jobb? Ellers er det jo moro å se at folk har lykkes med etablering hos oss. Les om Smart IT som valgte Elverumregionen eller om Martin som mener det er lov å lykkes i Elverumregionen.

Vil du starte for deg sjøl? Eller er næringsaktør og lurer på å flytte virksomheten din til regionen vår? Sjekk ut www.elverumvekst.no